Castellbisbal

Dolors Conde, nova primera secretària del PSC de Castellbisbal

  • Actualitzat:
  • Creat:

L’agrupació socialista local han celebrat una assemblea extraordinària en la que s’ha escollit la nova direcció del partit per als propers quatre anys.

L’exalcaldessa de Castellbisbal i actual regidora del PSC a l’Ajuntament, Dolors Conde, ha estat escollida primera secretària de l’agrupació socialista al municipi. La seva ha estat l’única candidatura que s’ha presentat en una assemblea extraordinària que s’ha celebrat a la sala de plens del Consistori.

 

La candidatura encapçalada per Conde ha comptat amb un ampli suport per part de la militància. L’exalcaldessa ha presentat un equip “amb moltes ganes i Il·lusió per treballar per tots els veïns i Veïnes de Castellbisbal”, segons ha afirmat la regidora. En la nova direcció, Esther Perales assumeix la Secretaria d’Organització i Finances, el nou Secretari de Comunicació és en David Mier i la Secretaria de Formació recau en Consol Banayas, que també és la nova secretària adjunta d’Organització.

L’executiva també compta amb Inés Conde, Alberto Matallanas i
Ana Belén Gallego com a vocals. Mentre que el regidor socialista David Vidal és el Portaveu del Grup Municipal del PSC.

Segons ha declarat la nova primera secretària, Dolors Conde: “Treballem amb propostes reals per canviar tot allò que el govern municipal no fa o no fa bé. Treballem per tornar a ser la primera força i a través del treball recuperar la confiança dels veïns i Veïnes de Castellbisbal”.

A l’assemblea del PSC de Castellbisbal hi ha assitit la primera secretària de la Federació del PSC Vallès Oest, Ana Maria Martínez i el Secretari d’Organització de la Federació, Xavier Cardona.